Miten mukaan?

Miten mukaan Sauna Unescoon -hankkeeseen?

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän koko suomalaisen saunayhteisön yhteiseseen hankkeeseen. Mukana olo ei vaadi tukijoiltaan järjestäytymistä, vaan tukijaksi voivat ilmoittautua kaikki saunaporukat ikään, paikkakuntaan ja kokoontumistiheyteen katsomatta. Tärkeintä on se, että ilmoittaa julkisesti tukevansa hanketta, se vie saunomista lähemmäksi Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloa.

 

Järjestöt, yritykset ja seurat voivat ilmoittautua taustayhteisöiksi sähköpostitse:

Sauna Unescoon -hankkeen projektikoordinaattori

Annamaria Peltokangas

annamaria.peltokangas(at)sauna.fi

+358 050 5019 241

 

Ilmoittakaa viestissä järjestönne tai yrityksenne virallinen nimi ja nettisivunne osoite.

Projektikoordinaattori lisää teidät hankkeen tukijoiden listaukseen ja toimittaa teille Sauna Unescoon –logon. Käyttäkää Sauna Unescoon -logoa ja #saunaunescoon -tägiä aktiivisesti viestinnässänne. Taustajoukkoja pidetään ajantasalla tulevista tapahtumista ja mahdollisuuksista osallistua hakemuksen tekoon.

 

 

En kuulu saunajärjestöön, mutta haluaisin olla mukana hankkeessa. Mitä voin tehdä?

 

1. Tykkää Sauna Unescoon -hankkeen Facebook-sivusta ja Instagram-tilistä, niille tullaan päivittämään tietoa hakemusprosessin etenemisestä, tavoista osallistua hankkeeseen, sekä muiden tukijoiden tempauksista.

2. Tykkää ja jaa Sauna Unescoon Facebook- ja Instagram päivityksiä.

3. Lisää #saunaunescoon sauna-aiheisiin kuviin ja postauksiin!

4. Katso löytyykö Sauna Unescoon -hankkeen taustajoukoiksi ilmoittautuneiden listasta saunaseura, jonka toimintaan voisit lähteä mukaan, ja jonka kanssa yhdessä järjestää saunatapahtumia. Ota yhteyttä lähimpään toimijaan ja kysy rohkeasti mahdollisuudesta osallistua!

5. Perusta oma saunaporukka. Ilmoittakaa vapaamuotoinen nimi (tarkista ettei nimi ole jo käytössä), paikkakunta ja yhteyshenkilön tiedot Sauna Unescoon -hankkeen projektikoordinaattorille, hän lisää porukkanne hankkeen tukijoiden listaukseen, jonka jälkeen teitä pidetään ajantasalla tulevista tapahtumista ja mahdollisuuksista osallistua hakemuksen tekoon.

 

 

Mikäli olet järjestämässä saunatapahtumaa, ilmoita siitä hankkeen projektikoordinaattorille. Keräämme tietoja tapahtumista osaksi Unesco hakemusta, nostamaan esiin suomalaisen saunakulttuurin suunnatonta elämäniloa ja aktiivisuutta! Tapahtumat järjestetään omatoimisesti ja omalla vastuulla, valitsemassanne paikassa, teille sopivana ajankohtana.

 

1. Tapahtumanne lisätään saunaseurat.fi tapahtumakalenteriin.

2. Tapahtuma saa käyttöönsä Sauna Unescoon -logon, jota se voi käyttää tapahtuman viestinnässä.

3. Tehkää tapahtumasta Facebook-tapahtuma, jonka myös Sauna Unescoon voi nostaa esiin Facebook-sivullaan.

4. Käyttäkää #saunaunescoon -tägiä tapahtuman postauksissa

5. Lisätkää julkaisuihinne linkki Sauna Unescoon –hankkeen www- ja Facebook -sivulle.

 

Lähetä tietoa mielenkiintoisia saunatapahtumista, -julkaisuista ja uutisista projektikoordinaattorille sähköpostitse tai facebook.com/saunaunescoon -sivulla.

 

Sauna Unescoon

Yleistä hankkeesta

Miten mukaan?

Taustayhteisöt

Saunominen elävän perinnön Wikiluettelossa

 


Seuraa Sauna Unescoon -hanketta myös


 

Kuva: ©  Sauna from Finland