Saunavuoron varaaminen poikkeustilan aikana

Poikkeustilan aikana, 22.6. eteenpäin saunavuorot on varattava etukäteen. Vuoroja on päivittäin kolme, ja niiden ajat ovat klo 12:00-14:30, 14:45-17:15, 17:30-20:00. Vuorojen välissä on 15 minuutin siivoustauko jonka aikana kahvion henkilökunta mm. desinfioi pinnat.

Vuorojen varaaminen avautuu vuoroa edeltävänä päivänä. Tällä varmistetaan se, ettei vuoroja varata pitkälle tulevaisuuteen, jolloin vuoroja jäisi käyttämättä. Vieraita ei poikkeustilan aikana voi tuoda.

Varaamiseen tarvitset käyttäjätunnuksen Saunaseuran jäsenrekisteriin. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@sauna.fi ja kerro nimesi, sähköpostiosoitteesi ja jäsennumerosi niin sinulle lähetetään kutsu jäsenrekisterin käyttöönottoon. Ohjeet jäsenrekisterin käyttöön löydät täältä.

Varauksen tekeminen

  1. Mene Saunaseuran verkkosivujen “Jäsensivut” osioon ja kirjaudu jäsenrekisteriin (tai klikkaa tätä linkkiä).
  2. Ruudulle ilmestyy seuraava kuva. Pääset varauskalenteriin painamalla “Siirry extranettiin”. Omia tietojasi (osoite, puhelinnumero, sähköposti) pääset muokkaamaan painamalla “Muokkaa omia tietoja”. Varauskalenteriin pääsee myös omien tietojen muokkausnäkymästä painamalla ylävalikossa näkyvää “Extranet” -painiketta.
  1. Eteesi aukeaa varauskalenteri:
  1. Valitse listasta haluamasi vuoro painamalla sitä. Täytä esiin tulevaan lomakkeeseen tietosi ja paina alhaalta löytyvää “Varaa aika” -painiketta.
  1. Varaus on tehty. Voit sulkea yhteenvetosivun. 
  2. Varauksestasi lähetetään sinulle vahvistus sähköpostiin.