Esittelysauna

 

Jäsenet voivat esitellä suomalaista saunakulttuuria isommalle joukolle saunan ystäviä Vaskiniemen Saunatalolla.

Esittelysaunavuoro on jokaisen kuukauden viimeisenä lauantaina kello 20.00–23.00 välisenä aikana. Esittelysaunavuoroja myönnetään jäsenten käyttöön vain saunakulttuuria esitteleviin tarkoituksiin. Esittelysaunaan mahtuu maksimissaan 40 ihmistä.

Toimita esittelysaunavuoro-hakemus toiminnanjohtajalle sähköpostitse ja kerro hakemuksessasi tilaisuudestasi, ilmoita tilaisuuden osallistujamäärä sekä mahdollinen tarpeesi tilata tarjoiluja esittelysaunavuorolle. Hakemus käsitellään Saunaseuran toimistolla ja hakijalle ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse.

Kuvia Saunatalosta näet täällä.

Yhteystiedot: Saunaseuran toiminnanjohtaja, tj@sauna.fi, 050 371 8178.

 

Hinnat

Perusmaksu (alle 30 saunojaa): 200 € + 20 € / osallistuva henkilö

Perusmaksu (30–40 saunojaa): 300 € + 20 € / osallistuva henkilö

 

Minimiveloitusperuste 10 henkilöä.

Lauteiset sisältyvät perusmaksuun. Perusmaksun lisäksi veloitetaan mahdolliset pyyhekulut, vastat ja muut ostettavat palvelut.

Esittelysaunan varaaminen on vahvistettava vähintään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta ottamalla yhteyttä Saunatalon kahvioon.

Esittelysauna tulee maksaa illan aikana paikan päällä. Laskusta perimme erillisen laskutuslisän.

 

Tarjoilutilaukset

Tarjoilutilaukset on tehtävä viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta Saunatalon kahvioon. Tilaaja ei itse saa valmistaa ruokaa Saunatalolla. Tilaaja ei saa tuoda myöskään Saunatalolle omia juomia. Saunatalolla ei saa nauttia alkoholia.

 

Peruutukset

Peruutuksen voi tehdä kuluitta, mikäli tilaisuus perutetaan 10 päivää ennen varausta. Kolme päivää ennen varausta tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100 euron peruutusmaksu. Samana päivänä tehdystä peruutuksesta veloitetaan 300 euron peruutusmaksu.

 

Tiedustelut ja varaukset

Voit tiedustella ja varata esittelysaunan ottamalla yhteyttä Saunaseuran toiminnanjohtajaan, tj@sauna.fi, 050 371 8178.