Jäsenhakemus

Jäsenhakemusten vastaanotto vuonna 2020 alkaa 15.3. ja päättyy 12.4.

Jäsenhakemuksia voi jättää vuonna 2020 kahdella tapaa: sähköisesti ja paperilla.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paperisten hakemusten ensimmäinen mahdollinen saapumisaika on 16.3. alkaen Saunatalon aukiolojen puitteissa.

Hakuohjeet Saunaseuran sähköistä jäsenhakemusta varten

Voit hakea jäsenyyttä sähköisesti alla olevien lomakkeiden kautta.

Suomenkielinen jäsenhakemuslomake.
Englanninkielinen jäsenhakemuslomake

Verkossa olevassa jäsenhakemuksessa kysytään hakijan henkilötiedot: Nimi, syntymäaika, arvo tai ammatti, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Lomake allekirjoitetaan vahvalla tunnistautumisella esim. pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hakijan yhteystietojen lisäksi tarvitaan kahden, yli viisi vuotta seuran jäsenenä olleen henkilön suositus. Suosittelijoilta tarvitaan jäsenhakemukseen jäsennumero, suosittelijan nimi, sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Nämä tiedot on syytä selvittää etukäteen ennen hakemuksen täyttämistä. Hakemusta ei voi jättää puutteellisena. Suosittelijoiden suostumus varmistetaan hakemuksen saavuttua ensisijaisesti sähköpostitse.

Hakuohjeet paperista jäsenhakemusta varten
Paperisia jäsenhakemuslomakkeita on saatavilla 9.3. alkaen Saunatalolta kassan vierestä. Paperisia jäsenhakemuslomakkeita otetaan vastaan 16.3. alkaen Saunatalon aukioloaikojen puitteissa. Hakemukset tulee palauttaa kassan läheisyydessä olevaan laatikkoon.

Hakijan yhteystietojen lisäksi tarvitaan kahden, yli viisi vuotta seuran jäsenenä olleen henkilön suositus. Suosittelijoilta tarvitaan jäsenhakemukseen jäsennumero, suosittelijan nimi, sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Selvitä siis nämä tiedot etukäteen suosittelijoilta ennen hakemuksen täyttämistä.

Jäsenhakemuksen voi myös postittaa Saunatalolle, mutta tällöin hakemuksesta tulee käydä ilmi postituspäivä.

Tulostettava jäsenhakemuslomake, suomeksi
Tulostettava jäsenhakemuslomake, englanniksi

Taustaa

Kiinnostus Saunaseuran jäsenyyttä kohtaan on ollut viime vuosina suurta ja jäsenmäärä on viime vuosina kasvanut 50-170 jäsentä vuodessa. Tämä on johtanut Saunatalon kohonneeseen käyttöasteeseen ja seuran johtokunta totesi kokouksessaan 3/2018, että on syytä rajoittaa seuran jäsenmäärän kasvua. Näin voidaan taata jokaiselle Saunatalon käyttäjälle miellyttävä saunakokemus.

Edellinen jäsenotto oli helmikuussa 2019 ja seuraavan kerran uusia jäseniä hyväksytään johtokunnan päätöksellä helmi-maaliskuussa 2020. Uusia jäseniä otetaan vain sen verran, kuin seuran jäsenyydestä on edeltävänä vuonna poistunut. Jonossa on tällä hetkellä noin 150 hakemusta ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Uusia jäsenhakemuksia otetaan vastaan seuraavan kerran 15.3.2020 alkaen. Hakemusten toimitustavasta ja ajasta kerrotaan tarkemmin lähempänä itse ajankohtaa. Uuden jäsenen suosittelijan suositusvuosi lasketaan vastedes hakemuksen toimitusajankohdan mukaan.